Puh. 040 5816 538

Glamour pidennysten hoito

Valmistautuminen ripsihuoltoon tai uusien ripsien laittoon:

Ennen huoltoon tuloa puhdista ripset huolellisesti meikki ja voide jäämistä,älä käytä öljypitoisia puhdistusaineita. Likaisiin ripsiin laitetut pidennykset ei pysy eikä takuu ole silloin voimaassa. Myös runsas hikoilu juuri ennen tuloa tai ripsien laiton aikana huonontaa huomattavasti pysyvyyttä.

Harjaa ripset huolellisesti! Teknikon tekeämä ripsien puhdistus maksaa alkaen 25€ ja käytetty aika on huoltoajasta pois! Tule siis puhtain ripsin!

Anna ripsien asettua 12h laiton jälkeen ja pese hyvin seuraavana aamuna, ripsipidennyksille tarkoitetulla pesuvaahdolla.

 

PIDENNYSTEN HOITO LAITON JA HUOLLON JÄLKEEN:

Omien luonnollisten ripsien ja kulmien kasvuaika on normaalisti n.60-90 päivää, jonka jälkeen karva irtoaa ja putoaa pois, ja uusi kasvaa tilalle. Joka hetki silmissä ja kulmissa on eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä, ja koska pidennyksessä kuidut liimataan omaan ripseen tai kulmakarvaan, pidennyskuidut tippuvat pois yksittäisen karvan kasvukauden päättyessä. Tästä syystä suositeltavaa on huollattaa npidennystä säännöllisin väliajoin, 2-4viikon välein, jolloin täytetään kohtia joista kuituja on näkyvästi pudonnut, ja on kasvanut uusia riittävän pitkiä karvoja tilalle, joihin kuitujen kiinnittäminen onnistuu.

Pese ripset aamuin illoin ripsipidennyksille tarkoitetulla pesuaineella. Kampaa ripset aina pesun jälkeen ripsille tarkoitetulla kierreharjalla.

YKASITTÄINEN KOLO EI KUULU TAKUUSEEN, mikäli taas yli 50% ripsistä lähtee ilman omaa ripseä ensimmäisen vkon aikana kuuluu korjaus ripsitakuuseen. Yksittäisen kolon korjaus on alkaen 45€.

 

VÄLTÄ ensimmäisen 24h aikana:

  • Hankausta, suihkua, höyryä, jotta liimaus kuivuu kunnolla
  • Rusketusta
  • Voiteiden levitystä silmänympärysiholle
  • Ripsien koskettelua
  • Ripsiväriä ja silmämeikkiä
  • Saunaa, kuumaa höyryä
  • Uintia ja hikiliikuntaa
  • Piilolaseja
  • Vatsallaan nukkumista, jotta ripset ja kuolmat eivät kääntyisi väärään asentoon kuivuessa

 VÄLTÄ ensimmäisen 48h aikana:

  • Kuumaa höyryä, Saunaa, Uintia, Solariumia

 VÄLTÄ metallisia/muovisia ripsientaivuttimia, koska se voi rikkoa sekä luonnollisen karvan, että ripsikuidun. Jos haluat taivuttaa ripsiä, käytä lämmitettävää ripsientaivuttajaa.

VÄLTÄ öljypohjaisia tuotteita sekä öljymäisiä silmämeikin poistoaineita. Käytä vesipohjaisia tai geelimäisiä silmämeikinpoistoaineita. Poista silmämeikki silmämeikinpoistoaineeseen kostutetulla pumpulipuikolla. Älä käytä vanutyynyä! Paras meikinpoistoaine on pesuvaahto!

Yleisimmät syyt ripsien lähtöön enne sen luonnollista kiertokulkua:

Ripsien turha koskettelu, Öljymäinen kosmetiikka, paksu kerros ripsiväriä (aiheuttaa turhaa hankausta puhdistaessa), kuumuus: sauna, solarium, kuuma höyry.