Puh. 040 5816 538

Ripsienpidennys infoa – Onko minun ripset vaarassa?

KUINKA TUNNISTAT OIKEIN / VÄÄRIN TEHDYT RIPSIENPIDENNYKSET!!

photostudio_1456671279419

Oikein laitetut ripsipidennykset

 • ei tunnu juuri miltään
 • ei pistele
 • ei kirvele
 • ei kiristä
 • ei ärsytä
 • ei kutita
 • ei roiku
 • ei ole sotkussa
 • harja kulkee moitteetta läpi
 • yksi pidennyskuitu tai yksi volyymiviuhka irtoaa kerrallaan
 • pidennykset ei irtoa tupoissa
 • liimaa on vain pidennykssä ja ripsikarvassa ei luomessa

Tässä kuvassa on yleisin virhe volyymiripsissä

photostudio_1456855271383

Ripset on liimattu sumpuissa, ei viuhkoissa luomeen ja useampaan omaan ripseen

 

Ensikertalainen ei aina tiedä, eikä voikaan tietää, onko pidennykset laitettu sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti. Joskus on tilanteita että pidennysten laittotavassa on jotain pahasti pielessä, jos pidennykset esimerkiksi tuntuvat, pistelevät, kutittavat, iho tuntuu kireältä tai on muita epämiellyttäviä tuntemuksia.

Tässä muutamia asioita, jotka jokaisen ripsienpidennysten omistavan tulisi tietää, jotta omat ripset eivät tuhoudu ja allergisoitumisen mahdollisuus olisi minimissä!

Pidennysten tekemisen ei kuulu tuntua juuri miltään, ei nykimistä, eikä repimistä. Olosi tulee olla rentoutunut, että voit vaikka nukkua. Huollon yhteydessä kun liian pitkälle kasvaneita ripsiä irrotetaan voi jonkun verran tuntemuksia olla.

Kun avaat silmät pidennysten teon jälkeen, silmiäsi ei tule kirvellä. Jos silmiä kirvelee, on liima vielä kuivumatta ja päästää höyryjä. Ei ole normaalia, että itket vielä 2h laiton jälkeen ja pahimmillaan vielä pidempään.

Ripsienpidennykset eivät saa tuntua raskailta tai muutenkaan juuri miltään

Kun kokeilet sormillasi pidennyksiä, tuntuvat ne pehmeiltä ja kevyiltä. Ei tule tuntua karkeita liimaklönttejä!

Ripsienpidennykset eivät saa olla luomissa kiinni! Tämä voi tuntua kutiavana tunteena tai pistelynä. Itse voi olla asiaa vaikea katsoa, mutta tähän voi pyytää vaikka kaverin apua. (Luomeen liimatut ripset lisäävät riskiä allergisoitua ripsiliimalle n.90 %!)

Yleisin virhe on yhteen liimautuneet ripset! Niitä ei saa olla! Yhteen liimatut pidennykset, tuhoavat ripsirivistöä hyvin nopeasti. Tämä on helppo kenen vaan tunnistaa itse, ripset tippuvat kasoissa ja näyttävät möykkyisiltä ripsikaaressa. Näin ei kuulu olla, vaan ripsien kuuluu tippua yksittäisinä kappaleina tai volyymiripsissä yksittäisinä volyymiviuhkoina ei yhteen liimattuina kasoina!

Ripsienpidennykset ovat ihanat ja arkea helpottava juttu, kun ne ovat tehty oikein!

Ei kannata tuudittautua siihen, että naapurin Pirjon tekemät ripset kestävät 8vkoa, ovat sitä paitsi niin paljon edullisemmat ja ovat varmasti hirmuisen hyvin tehty, vaikka vähän silmiä painaa ja kirvelee, ei se haittaa! Se mikä väärin laitettujen ripsipidennysten seurauksena voikin sitten yllättää, on vahingon korjaamattomuus! Sillä jos ripsikarvan sipuli vahingoittuu pahasti, siihen kohtaan ei välttämättä enää ikinä kasva uusia ripsiä!

Alla on esimerkkejä väärin laitetuista ripsistä. Jos epäilet, että ripsipidennyksesi on väärin laitetut, olisi ne syytä tarkastaa / poistaa mahdollisimman pian ammattilaisen toimesta. Väärin laitetut ripset tulee poistaa erityistä varovaisuutta noudattaen, jotta omat ripset eivät kärsisi vahinkoa yhtään enempää.

 

photostudio_1456590817022

photostudio_1456599364114

Ripsipidennysten hoito ohjeita pääset lukemaan TÄSTÄ