Kasvohoito

Kasvohoidot suunnitellaan yksilöllisesti tai voit valita valmiin paketin.

Led- valohoito

MIHIN LED – VALOTERAPIA PERUSTUU? 

LED-valoterapia perustuu sen nimen mukaisesti LED-valoihin (LED = Light Emitting Diode eli valoa säteilevä diodi)  ja ”ihon valaisemiseen” niillä. Eri aaltopituudella olevat LED-valot kykenevät läpäisemään ihon tiettyyn syvyyteen asti käytetyn LED-valon aallonpituudesta riippuen ja vaikuttamaan siellä eri tavoin. Ne siis auttavat käynnistämään solujen sisäisiä reaktioita. 

LED-valoterapian avulla voidaan esimerkiksi hoitaa aknea, ihon tulehduksia, ryppyjä, velttoutta, epätasaista ihonsävyä ja pigmenttiläiskiä. Muualla maailmalla sitä käytetään leikkauksien jälkeen, koska iho paranee 50% nopeammin kuin ilma valoa!
LED-valoterapiasta on ylipäätään tehty jo satoja tutkimuksia, joilla sen toimivuus on voitu todeta. Kyse ei siis ole vain yhteen tai kahteen tutkimukseen pohjautuvasta olettamuksesta. 

Hoitovaikutus ei tapahdu vain sillä hetkellä, kun iholle kohdistetaan LED-valoa. LED-valoterapia antaa niin sanotusti lähtölaukauksen soluille alkaa toimia toivotun mukaisesti ja LED-valoterapian vaikutus jatkuu siksi vielä senkin jälkeen, kun iholle ei enää kohdisteta LED-valoa. 

LED-valoterapiassa käytettävät valot eivät polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily, eli ne ovat kivuton ja hyvin hellävarainen, mutta tehokas tapa hoitaa ihoa. Niiden avulla voidaan siis hoitaa samankaltaisia iho-ongelmia kuin vaikkapa erilaisilla ihon uudistumista kuorinnan avulla tehostavilla happokuorinnoilla ja ihoa polttavalla laserilla, mutta hellävaraisemmin ja ilman ikäviä sivuvaikutuksia. Tämän vuoksi niiden voidaankin sanoa mullistaneen kauneudenhoidon. LED-valoterapiaa on tutkittu paljon ja oikeastaan jokainen tutkimus päätyy toteamaan, ettei LED-valoterapialla ole mitään haitallisia sivuvaikutuksia.

Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että LED-valossa ihosolut kasvavat 150-200 kertaa nopeammin, kuin vertailusolut tavallisessa luonnonvalossa. LED-teknologia on tarjonnut mahdollisuuden uuteen lääkinnälliseen hoitoon, missä valon aallonpituus on kudokselle biologisesti optimaalisin. Hoidettavalle alueelle annetaan energia-annos, joka riittää tuottamaan haluttu stimuloiva vaikutus.  

Erityisen hyvin LED-valohoito sopii aknen sekä muiden tulehduksellisten ihotilanteiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja vaurioiden korjaamiseen sekä ihon rauhoittamiseen. Se sopii erinomaisesti myös leikkausten jälkeiseen hoitoon ja medikaalisten hoitolahoitojen jälkeen uudistamaan / rauhoittamaan / stimuloimaan ihoa. 

Sarjahoidolla saavutetaan aina paras tulos 6-8krt. Mutta hoito sopii hyvin tukemaan tehokakkaan kasvohoidon vaikutusta.

Tarkistathan ennen Led-valohoitoon tuloa ettei sinulla ole valolle herkistäviä lääkkeitä käytössä.

LED HOITOJEN VASTA-AIHEET
  • Valoherkistävät lääkkeet, kuten esimerkiksi isotretinoiini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Soveltuvuus hoitoon täytyy varmistaa lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla.
  • Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi, porfyria
  • Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti)
  • Epilepsia
  • Valolle herkistävät luontaistuotteet kuten mäkikuisma

Tulethan kasvohoitoon ilman meikkiä.