Puh. 040 5816 538

Kulmapalvelut

Kulmastailaus

Oikeanmalliset kulmakarvat ovat kuin nopea ja edullinen kasvojenkohotus, ne antavat ilmettä ja ryhtiä kasvoille. Monesti kulmakarvat voivat kuitenkin olla keskenään erimalliset, harvat tai niihin ei muuten vain ole tyytyväinen.

Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla voidaan korostaa omia kulmia ja antaa niihin ryhtiä.  Jos oma kulmat on kovin hauraat tai ohuet voidaan kulmia täydentää eri palveluiden avulla. Kulmastailaus on palvelu, joka sopii jokaiselle asiakkaalle iästä, kasvojen muodosta tai tyylistä riippumatta.

Kulmien 3D muotoilu on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä värjätyt kulmat tuo ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Stailauksessa luodaan kestovärjäyksen, vahauksen sekä muotoilun avulla täydelliset kulmat.

Brow Henna kulmatekniikka on tarkoitettu kaikille jotka haluavat: parantaa kulmien muotoa, peittää pieniä kauneusvirheitä kulmissa, antaa kulmille väriä, kasvoille ilmettä, saavuttaa huolittelut kulmat pitkäksi ajaksi.

Brow Henna on luonnollinen väri, joka on kehitetty kulmien kestovärjäykseen. Brow Henna värillä saa kestävämmän tuloksen kuin tavallisella kestovärillä. Väri pysyy iholla ja kulmissa pidempään, kun tavallinen kestoväri. Henna väri pysyy iholla 5-21 päivää ja kulmakarvoissa noin 6 viikkoa. Värin pysyvyys on individuaalista sekä riippuu ihontyypistä.

Miksi valita Brow Henna? Sopii hyvin, jos että halua tai uskalla kokeilla kestomeikkiä, vahvistaa kulmakarvojen väriä, lisää kulmiin vahvuutta sekä volyymiä, luonnollinen sekä allergia vapaa, kauan kestävä 3-5 viikkoa, luonnollinen väri.

Henna kulmien huolto. 24h käsittelyn jälkeen ei saisi kulmia tehdä märäksi, jokapäiväisesti tuli käyttää öljyä.
Milloin Henna käsittely emme suosittele. Jos sinulla on vaurioitunut iho, allergia, harmaat karvat (henna väri ei aiheuta allergiaa ja mutta on olemassa mahdollisuuksia, että henna ei sovi sinulle tai voi aiheuttaa herkkyyttä.

Kulmakarvojen laminointi eli Brow Lift on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut.

Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Inlei  –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla tarvittaessa ja pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Lisätietoa www.freiya.net/lashlift

Microblading kulmat on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat.  Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan ajan myötä. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 8-18kk jälkeen ensilaitosta. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat. 

Lisätietoa www.frieya.net/microblading

Kulmien Tuuhennuksessa yksittäisiä karvoja kiinnitetään läpinäkyvällä liimalla olemassa oleviin kulmakarvoihin ja tarvittaessa myös suoraan iholle. Tuuhennus on tarkoitettu lyhyttä jaksoa varten kuten teatteri tai valokuvaus. Tuuhennus pysyy 1-2vrk. Tuuhennukseen kuuluu myös kulmien muotoilu ja väri.