Puh. 040 5816 538

Lash Lift ja Browlift

InLei Lash filler-kestotaivus

InLei on uudenlainen ripsien kestotaivutussarja Italiasta, jossa on panostettu hellävaraisuuteen, laatuun, turvallisuuteen ja siihen että jokainen tuote on viimeistä piirtoa myöten suunniteltu täydellisesti toimivaksi. Tuotteet sopivat hyvin myös tuoksuallergiselle.
InLein Lash Filler ei pelkästään taivuta ja värjää ripsiäsi, vaan myös HOITAA JA VAHVISTAA.
Se sopii sinulle, joka haluat maksimoida omien ripsiesi näyttävyyden ja on hyvä vaihtoehto ripsivärille / ripsienpidennyksille.
Markkinoiden ainut merkki, joka vahvistaa ja kasvattaa omaa ripseä.

Uudella entistä kattavammalla silikonimuottivalikoimalla saamme juuri sinun silmän malliin / ripsen pituuteen sopivan taivutuksen aikaiseksi, lopputuloksena ihanan kaarevat omat ripset. Lash Fillerissä hoitoon kuuluu myös värjäys, sekä erityinen vahvistava ja hoitava Filler-aine, jolla saadaan lisää taipuisuutta ja vahvistusta omaan luonnonripseesi. 

InLein Lash filler-taivutus ei ole pelkästään taivutus, vaan Filler-linjan tuotteet muuttavat ripsien kasvusuuntaa alhaalta ylöspäin. Taivutus kestää ripsissä yksilöllisesti  3 -10 viikkoa ja taivutuksen voi tehdä uusintahoitona noin 4 viikon kuluttua. Mitä useammin kestotaivutuksen tekee, sitä kaarevammaksi ripsien kasvusuunta muuttuu ja ripsien läpimitta paksunee.

InLein tuotteet sisältävät keratiinia.
Raskaus tai imetys voi vaikuttaa ripsienkestotaivutuksen lopputulokseen, aina välttämättä silloin ripset eivät taivu toivutulla tavalla. InLein aineet ovat ainoat maailmassa jotka ovat läpäisseet tarkat allergiatestit.

InLei Lash filler-taivutus sopii myös herkemmille silmille, koska aineet eivät sisällä ammoniakkia eikä hajusteita. Taivutuksen voi tehdä myös ilman kestovärjäystä. InLei Filler-kestotaivutus saa näyttämään ripset tuuheammilta ja antaa kiiltoa hoitaen ripsiä.
Kestotaivutus voidaan tehdä myös ripsienpidennysten poiston yhteydessä, mutta ethän poista ripsiä itse!

Ripsien kastelemista, kuumuutta ja silmien hieromista tulisi välttää 24-48 tuntia käsittelyn jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. 

TÄRKEÄÄ! Tule ilman meikkiä ja rasvaisia silmänympärysvoiteita. Puhdista silmämeikki erityisen hyvin ennen tuloa, esimerkiksi vedenkestävä ripsiväri jää usein kalvona ripsen päälle jolloin taivutus epäonnistuu. Runsas silmänympärysvoide puolestaan estää suojalappuja kiinnittymästä hyvin, joka johtaa lappujen liikkumiseen ja nousun silmään ja sitä kautta kirvelyä ja silmien vuotoa joka vaikuttaa lopputulokseen epäedullisesti. Mikäli sinulla on silmämeikkiä tai runsasta silmänympärysvoidetta tullessasi emme voi antaa takuuta!

Alaripsien värjäys ei kuulu LashLift hintaan. Mikäli silmänmuoto mahdollistaa alaripsien värjäyksen yläripsien värjäyksen yhteydessä voidaan se tehdä veloituksetta. Muussa tapauksessa alaripset värjätään erikseen, hinnaston mukaisesti.

Kulmakarvojen laminointi (Brow Lift)

on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut.

Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Inlei  –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla tarvittaessa ja pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Kulmien laminoinnin käyttäytyminen on hyvin yksilöllistä. Kestävyyteen vaikuttavat mm. oma karvankasvusykli ja kestovärin kestävyys iholla. Laminointi ei kulu vain pois, vaan se kasvaa sitä mukaan ulos, kun omat kulmakarvat vaihtuvat. Muutamien viikkojen jälkeen osa karvoista on jo vaihtunut, ja osa on vielä käsiteltyä karvaa. Kulmakarvat asetellaan hoidon yhteydessä mahdollisimman luonnolliseen asentoon, jotta kasvuvaihe ei olisi silmiinpistävä. Kestovärin kesto on yksilöllistä – noin 1-6 viikkoa.

Kulmien hoitaminen kotona keratiiniseerumilla on erittäin tärkeää. Aina kun karvoja käsitellään, kotona tulisi olla hoitotuotteita, jotka kosteuttavat, hoitavat ja ylläpitävät karvan kuntoa. Keratiiniseerumin voit ostaa liikkeistämme palvelun yhteydessä. Sitä voi käyttää kulmille ja ripsille. Myös risiiniöljy on hyvä kulmien kotihoitoon.

Kulmien laminointi tekee karvoista huokoisemmat, joten kestoväri tarttuu niihin normaalia vahvemmin. Kulmasi saattavat olla aavistuksen tummemmat 1-2 päivää palvelusta siihen saakka, kunnes peset kulmat ensimmäisen kerran käsittelyn jälkeen. Tämän saa tehdä 24 tunnin kuluttua. Kestoväriä pidetään vähintään vähimmäisaika, jotta väri pysyisi kulmissa mahdollisimman pitkään. Toimenpiteen voi tehdä myös kokonaan ilman väriä.

Suosittelemme ottamaan palvelun minimissään neljä päivää ennen tärkeää menoa, jotta väri kulmissasi on hieman vaalentunut ensikäsittelystä.

Osa kasvoille laitettavista itseruskettavista aineista reagoi kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää vähintään kaksi päivää ennen värjäystä ja kaksi päivää värjäyksen jälkeen.

TÄRKEÄÄ! Tule ilman vedenkestävää tai voimakasta kulmameikkiä, vahaa ei saa käyttää ennen Browliftiä sillä se jättää kalvon kulmakarvan pintaan ja estää aineiden toimimisen. Mikäli kulmillesi on tehty vaalennus tai muita käsittelyjä pitää odottaa 2-4vkoa ennen Browlift käsittelyä, vaarana on karvan kemiallinen katkeaminen.

Kotihoito-ohjeet

Taivutettuja ripsiä ja kulmia ei tule altistaa kuumuudelle tai vedelle (suihku, hiustenkuivaaja, solarium) ensimmäiseen 24 tuntiin hoidon jälkeen
Olisi hyvä välttää ripsiväriä lash liftin jälkeen 24-48h
Saunomista ja uimista tulisi välttää 24-48h hoidon jälkeen

Uusi asiakas ole hyvä ja täytä lomake