Lipolaser rasvan ja selluliitin poisto

Älykäs vaihtoehto rasvaimulle!

LipoLaser-hoito on vallankumouksellinen menetelmä, joka käyttää matalatehoista laserenergiaa selluliitin käsittelyyn, rasvanpoistoon ja kehon muokkaukseen. LipoLaser stimuloi kehon luonnollista prosessia, joka vapauttaa soluihin varastoitunutta energia ja jo yksi hoitokerta voi auttaa sinua pienenemään jopa 1-2 vaatekokoa, ilman kipua, neuloja tai toipumisaikaa.

Kehomme varastoi ravinnosta saatavia ylimääräisiä kaloreita. Aivomme säätelevät, milloin tätä varastoa käytetään ja aineenvaihdunta käyttää sitä energiaksi. Lipolaser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasoluissa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi, vapauttaen ne solukalvon läpi aineenvaihduntaamme.

Lipolaser ei aiheuta mitään epäluonnollista reaktioita, eikä se myöskään vahingoita rasvasolun ympärillä olevia rakenteita, kuten ihoa, verisuonia tai ääreishermoja.  Se laukaisee energian vapautumisprosessin ilman liikuntaa ja voidaan kohdentaa tietylle kehon alueelle. Nopea, kivuton ja neulaton menetelmä, joka ei vaadi palautumisaikaa.

Laserilla voidaan käsitellä 1–2 hoitoaluetta kerralla/tunnissa. Yleisimmin hoito tehdään sarjassa, yksi per viikko. Hoito voidaan kohdentaa tietyille ongelma-alueille, kuten käsivarret, vatsa tai reidet. Osalla hoidon tulokset näkyvät välittömästi, toisilla 14 vrk sisällä. Tyypillisin mittaustulos on 2–4 cm ympärysmitan väheneminen esim. vatsan alueelta.

Paras tulos saavutetaan 1-2 hoitokerralla viikossa. Hoitosarjan pituus on täysin riippuvainen lähtökohdista sekä kotihoidostasi (liikunta ja ruokavalio) sarjan aikana. Yleensä sarjojen pituudet ovat 4-12 kertaa.

Kliinisesti todistetut tutkimustulokset

Riippumattomat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että LipoLaserin tulokset ovat vertailtavissa rasvaimun tuloksiin. Ultraäänikuvista voidaan todeta jopa 30% vähennyksen rasvasolujen syvyydessä vain yhden hoidon jälkeen. Lisähoidot luonnollisesti parantavat tulosta. Tulokset näkyvät pian hoidon jälkeen, koska rasvasolut tyhjenevät välittömästi. Kevyt liikunta heti hoidon jälkeen voi vielä kiihdyttää vapautetun rasvan palamista energiana. Tyypillinen hoitotulos on 2-4cm ympärysmitan väheneminen vatsan alueella. Sarjahoidoilla saadaan mittavampia tuloksia.

Edullinen ja kivuton

Kirurgiseen rasvaimuun tai muihin lasertekniikoihin verrattuna hoito on edullista, mutta tulokset ovat samantapaisia.

LipoLaser käyttää matalatehoista laservaloa, joka saa aikaan turvallisen ja kivuttoman biostimulaatiovaikutuksen rasvakudoksessa. Hoidon voi tehdä minkälaiselle iholle tahansa tai mihin kehon alueille tahansa, missä on ei-toivottua rasvaa. Hoidon jälkeen voi myös välittömästi palata normaaliin päivärytmiin.

Kaikkiin lipolaser -hoitoihin mahdollista lisätä tehostamaan hoitotulosta entisestään Lymfahoidon, Aineenvaihduntaa stimuloivan hieronnan tai Aktivoivan Neurosonic käsittelyn. Kysy lisää edullisista yhdistelmäpaketeista.

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Pukeudu hoitoon kevyisiin, mukaviin ja rentoihin vaatteisiin. Et hikoile hoidon aikana, mutta mukavat vaatteet takaavat mukavuuden. Hoitopäivän aamulla kannatta ottaa aamupaino pelkissä alusvaatteissa, ja hoitoa seuraavana aamuna kontrolli paino, näet heti miten on lähteneet nesteet ja kuona-aineet liikkeelle.

Toimenpiteen jälkeen

Hoidon jälkeen Sinun tärkeää huomioida- saadaksesi parhaat tulokset
Vähähiilihydraattinen ruokavalio
Vapautunut rasva pilkkoutuu pääosin maksassa energiaksi, jonka elimistö polttaa hoidon jälkeisinä 7-21 päivän aikana, riippuen aineenvaihduntasi vilkkaudesta.
Tästä syystä ainakin viikon verran kavitaatiokäsittelyn jälkeen suosittelemme vähähiilihydraattista ruokavaliota – mieluusti koko hoitokuurin ajan. Näin kehosi käyttää hoidossa vapautunutta rasvaa osana energiantarvettamme, eikä se varastoidu muualle kehoon. Vältä siis makeisia, leivonnaisia, runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä ruokia sekä alkoholia. Ja anna elimistön käyttää polttoaineena rasvaa eikä sokeria. Alkoholin välttäminen on erityisen tärkeää koska se katkaisee maksalta kaiken muun kuona aineiden polton, maksan keskittyessä polttamaan alkoholia, eli aineenvaihdunta pysähtyy muulta osin melkein kokonaan. Jos haluat että hoito toimii suositellaan alkoholista kokonaan luopumista hoitojakson ajaksi!
Riittävä syöminen on tärkeää koska jos elimistö on säätöliekillä ei hoito toimi. Sillä elimistö säilöö kaiken energian eikä käytä vapautunutta rasvaa energian lähteenä.

Veden juominen ja liikunta
Ruokavalion lisäksi riittävä veden juonti ja liikunnan harrastaminen takaavat aineenvaihdunnan toimimisen ja parhaan mahdollisen rasvanelimistöstä poistumisen = tuloksen.

Useampaa kuin kahta aluetta ei voi tehdä kerralla, koska kehon täytyy pystyä poistamaan rikottu rasva elimistöstä.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan myös aktiivista liikuntaa ja ruokavalion seurantaa.

Kannattaa siis valita sellainen ajankohta että pystyy myös panostamaan ruokailuun ja treenaamiseen.

Hoidon voi miettiä vaikka siten että se tuplaa treenien tuloksen. Eli jos et tee mitään et saa mitään. Mutta jos panostat niin hoito antaa puolet lisää tehoa tulokseen. Tehostaa siis aineenvaihduntaa ja poistaa kertynyttä kuonaa ja rasvaa soluista. Monet hakee alku buustin tästä ja sitten jatkavat oma ehtoisesti treeniä ja sitten jonkun ajan kuluttua ovat tulleet ns hakemaan ne viimeiset itsepäiset sentit pois.

Parhaan tuloksen saa 3-7 vrk välein tehdyllä sarjahoidolla, sekä lisäämällä treenausta hoidettavalle alueelle ja tietenkin ruokavaliolla. Sekä kokonaisvaltaisen liikunnan lisäämisellä hoito sarjan aikana, joka pitää aineen vaihdunnan liikkeellä ja estää rasvasoluja varastoimaan takaisin poistettuja energia varastoja.

Jo yhdellä hoitokerralla saadaan buustia hoitoalueen aineenvaihduntaan. Mutta suosittelen sarjahoitoa parempien tuloksien saavuttamiseksi.

Suositeltavia hoitoja kavitaation yhteydessä tai jälkeen:
Kavitaatio selluliitti ja rasvanpoisto
Neurosonic aineenvaihduntaa kiihdyttävä hoito
Saunabelt
Aineenvaihduntaa kiihdyttävä hieronta

Välittömästi hoidon jälkeen tehty reipas liikunta tehostaa hoitoa huomattavasti. Hoidon jälkeen voi välittömästi palata normaaliin päivärytmiin. Normaalia runsaampi veden juonti on suotavaa.

Kenelle toimenpide ei sovellu

Sydän- ja verisuonisairaudet
Syöpäsairaudet
Raskaus
Avohaava
Epilepsia

Mikäli kehossa on silikoni, muovi, metalli tai muita ulkopuolisia materjaaleja ei sille alueelle kehoa voida tehdä hoitoa.