Microblading

Lue ohjeet maltilla loppuun asti.

Täytä esitieto lomake linkistä!

Mitä microblading on?

Microblading on kestopigmentointi menetelmä, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset ehosteet kulmiin, silmänrajuksiin ja huuliin. Kulmien Microblading toimenpiteellä saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja tai korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa. Eyeliner Microblading toimenpiteellä saadaan syvyyttä ja tummuutta katseeseen, sekä illuusio tuuheammasta rispirivistöstä. Huulten Microblading toimenpiteellä saadaan täyteläisemmät huulet, huulirajaukset ja symmetriaa huulikaariin.

Toimenpiteessä väripigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin terällä, jossa on useita pieniä neuloja Väri häviää ihosta vähitellen haalistuen oman aineenvaihdunnan mukana.

Kauanko lopputulos kestää?

Lopputuloksen kestoon vaikuttavat monet tekijät, se on hyvin yksilöllistä. On realistista odottaa tuloksen säilyvän noin vuoden, mutta se voi kestää iholla jopa 1,5 – 3 vuotta. Pysyvyys on aina ihmisestä ja ihosta kiinni. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen ei suositella aurinkolomalle lähtöä, aikuisella ohuella iholla väri pysyy paremmin kuin nuorella iholla, normaali iholla väri pysyy paremmin kuin rasvaisella jne. Myös elintavat vaikuttavat paljon sekä se, kuinka ihoaan hoitaa. A-vitamiinivoiteita ei suositella pigmentoidun alueen päälle laitettavaksi. Myös jälkihoito on tärkeää. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sitoudu noudattamaan jälkihoito ohjeita.

Toimenpiteen jälkeen

Iho saattaa punoittaa hetken joillakin, toisilla taas ei. Iho on tärkeää pitää puhtaana, eikä pigmentoitua aluetta saa kosketella. Suositus on, että pigmentoitua aluetta pitäisi suojata 72 tuntia microbladingin jälkeen. Suosittelen kuitenkin suojattavan pigmentoitua aluetta 5 – 7 päivää varmuuden vuoksi, jotta ne paranevat hyvin, eivätkä tulehdu. Tunnet itse kun iho tuntuu parantuneen. Väri saattaa hieman tummentua heti toimenpiteen jälkeen, mutta vaalenee parin viikon sisällä.

Laita hoitorasvaa kevyt kerros vain silloin kun ihoa kiristää, pesun jälkeen ja yöksi. Pyyhi ylimääräinen rasva pois, rasvaa ei saa jäädä näkyviin. Liika rasva kerää kudosnestettä joka aiheuttaa rupea, rupi vie värin pois pigmentoinnista.

Täysin parantunut tulos

Täysin parantunut lopputulos näkyy noin neljän viikon päästä. Pigmentoidulle alueelle saattaa toimenpiteen jälkeen tulla rupea tai ne hilseilevät pikkuhiljaa liiallisen värin ulos. Hilseily/rupivaihe saattaa kestää viikosta kahteen, yleensä noin 7 – 10 päivää. Noin kuukaudessa pigmentti on asentunut, jolloin tehdään vahvistus, mikäli vahvistusta ei tehdä häviää väri ihosta noin 6kk kuluessa kokonaan. Vahvistuksessa väriä lisätään sinne, mistä sitä on liikaa lähtenyt. Varaudu siis aina siihen, että vahvistus tehdään. Joskus, harvoin jopa kolmas. Vahvistus tehdään 3 – 6 viikkoa ensimmäisen kerran jälkeen.

Jokaisen Microblading toimenpiteen sydän on pigmentit. Siksi teen Microbladig Pigmentoinnit vain Swiss Colorin korkealaatuisilla microblading pigmenteillä!

Uudet Swiss Color® MB -pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, ne säilyvät iholla vaihtamatta sävyä, ovat peittävät ja kestävät iholla pitkään! Käytämme vain pigmenttejä, joiden raaka-aineiden laatu täyttää (ResAP 2008 1) kaikki laatuvaatimukset ja läpäisevät riippumattomien akkreditoitujen laboratorioiden toimesta tehdyt lisätutkimukset.

Pigmentin optimaalinen koko on 2 mikronia. Meidän MB-pigmentin koko on optimoitu tähän. Täten saavutamme erittäin korkea pigmenttitiheyden, värinpitävyyden ja pigmentin maksimaalisen jäämiseen kudokseen.

Swiss Color® MB -pigmentille on kehitetty täydellinen pohja. Se on sopivan paksua ja geelimäistä. Tämä takaa sen, että väri voidaan optimaalisesti työstää ihoon microblading terällä. Pigmentit mahdollistaa nopean, kevyen työstämisen ja lopputuloksena ohuet, tarkat kulmakarvat.

 • Hyödyt yhdellä silmäyksellä:
 • Ei värimuutoksia, pigmentit haalistuvat tasaisesti
 • Erittäin hyvä kestävyys ihossa
 • Noin 60-80% pigmentteistä jää näkyviin paranemisen jälkeen
 • Vähemmän jälkityötä
 • Vähemmän kipua

Swiss Color on tuonut markkinoille puhtaimmat Microbladingiin suunnitellut värit. Ne eivät sisällä rautaoksideja eikä raskasmetalleja. Ne on helppo työstää ihoon ja sävyt pysyvät tasaisina haalistuessaankin joten vältyt epätoivotuilta sävyiltä microbladingin haalistuessa.

 

Kulmien muodon suunnittelu ja värin valinta

Suunnittelu ja värin valinta tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Mikäli sinulla ei ole säännöllistä kulmien muotoilua suosittelen lisäpalveluna kulmien muotoilua 5-0 vrk ennen kulmien microblading toimenpidettä. Kulmien muotoilussa suunnitellaan yhdessä kulman väri ja muoto sekä poistetaan ylimääräiset kulmakarvat, sekä kestovärjätään kulmakarvat.

Otan asiakkaan omat toiveet huomioon, ja teen mieluummin aluksi vähän varovaisemmin ja sitten tarvittaessa sävyä voi tummentaa vahvistuksessa. Enne toimenpidettä piirrän raamit kulmille ja sen jälkeen kun asiakas on ne hyväksynyt, aloitamme kulmien teon. Käytän asiakasta välillä istualleen ja tarkastelemme peilistä välivaiheita yhdessä.

Raskaus ja imetys

Microblading pigmentointia ei tehdä raskaana oleville, imettäville kyllä. Imettäminen saattaa tosin vaikuttaa värin pysyvyyteen. Varaudu siis siihen, että ylimääräinen vahvistus voi olla tarpeen. Jos Microblading pigemntoinnilla ei ole kiire, odota että imetys on ohi.

Esteet microbladingille?

 • Alle 18 vuoden ikä
 • Roaccutan (viimeisimmästä hoidosta täytyy olla 12 kuukautta)
 • Syöpähoidot (viimeisimmästä hoidosta täytyy olla 12 kk), R
 • Raskaus
 • HIV
 • Verenohennuslääkkeet,
 • Diabetes (pyydä lupa lääkäriltäsi toimenpiteeseen),
 • Vahva verenpainelääkitys (pyydä lupa lääkäriltäsi toimenpiteeseen),
 • Verenvuototauti
 • Puudutusaineallergia
 • Muu tulehdus
 • Ihottuma pigmentoinnin alueella ja keloiditaipumus,
 • Jos ihossasi on luomia pigmentointi alueella, ne täytyy kiertää. Niiden päälle ei voi pigmentoida.

Verenluovutus kulmien teon jälkeen?

Kuten tatuoinninkin jälkeen, odota 4 kuukautta ennen kuin luovutat verta (perustuu Euroopassa noudatettaviin säännöksiin).

Kärsivätkö omat karvat?

En ole koskaan kuullut enkä nähnyt, että toimenpide vaikuttaa karvankasvuun. Karvat eivät myöskään katkeile toimenpiteen aikana.

SATTUUKO MICROBLADING?

Ensimmäinen kerta voi olla kivuliaampi, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistä. Tämä toimenpide ei satu, mutta voi tuntua inhottavalta aluksi. Erityisherkälle iholle toimenpide voi sattua hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Käytämme puudutusainetta, joka vie suurimman osan mahdollisesta kivusta pois. Pintapuudutus haihtuu elimistöstä 2h kuluessa.

Botox ja kulmat?

Jos mietit ottavasi botoxia ja aprikoit työjärjestystä, suosittelen että ensin tehdään kulmat ja sitten vasta otat botoxia.

Montako käsittelyä on tarpeen?

Yleensä tarvitaan kaksi kertaa ja joskus harvoin kolmas ylimääräinen kerta, jos väri ei meinaa tarttua. Erilaiset ihot pitävät väriä eri tavoin. Huomioithan, että jos kolmas kerta tarvitaan, se on maksullinen.

MICROBLADING KOTIHOITO-OHJEET

On erityisen tärkeää muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina. Vältä aurinkoa sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan. Valmistelu- ja jälkihoito-ohjeet ovat tässä samassa tekstissä, luethan ne myös tarkasti.

 

MICROBLADING-HOIDON JÄLKEEN

1. OLE TIETOINEN TOIPUMISVAIHEISTA

Mitä enemmän tiedät prosessista, sitä helpompaa se on sinulle. Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: ihon pintakerroksen parantuminen, kuolleen ihon kuoriutuminen, pigmentin väheneminen. 2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä meidän microblading -ammattilaisilta lisää näistä vaiheista.

2. KÄSITTELE PIGMENTOITUA ALUETTA HELLÄSTI ÄLÄKÄ REVI KUOLLUTTA IHOA TAI RUPEA

Pigmentointi alueelle ei saa koskea likaisilla käsillä! Alueen ympäriltä iho voi tulla hieman herkäksi varsinkin 24h aikana microbladingin jälkeen.

Toimenpiteen jälkeen anna pigmentoidun alueen olla rauhassa n 2-4h, jolloin iho alkaa tekemään omaa suojakerrosta haavalle.  Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä kuivia palasia, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Tässä paranemisvaiheessa pigmentoitu alue kutiaa, mutta niitä ei saa missään nimessä repiä tai raapia.

Vältä kaikenlaisia voiteita ja hoitoaineita jos kulmasi vuotavat tai sinulla on erityisherkkä iho. Kun ihosi on parantunut, on suositeltavaa käyttää silikonipohjaisia tuotteita, koska ne edesauttavat värin kestoa. Tämä erityisesti silloin jos tykkäät käyttää Spa-palveluita tai tykkäät käydä uimassa kylpylässä tai uimahallissa. Kloori ja muut kemikaalit joita vesi sisältää saattaa heikentää värin pysyvyyttä kulmissa, koska microblading väriaine on täysin luonnollista.

Tarvittaessa pese pigmentoitu alue hellävaraisesti. Enismmäisten vuorokausien aikana älä käytä pesuainetta, vain vettä.

-Pigmentointi tulos näyttää noin viikon verran 30% – 50% tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, “hilseilee”, kuolleen ihosolukon mukana pois.

-Silmänrajauksien yhteydessä esiintyy muita pigmentointi alueita näkyvämpää turvotusta, joka kestää päivästä kahteen. Pieni muotoiset verenpurkaumat (mustelmat) ja näärännäpyt ovat myös mahdollisia.

-Huulien pigmentointi voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi herpeksen hoitoon tarkoitettua voidetta. Jos sinulla on vahvataipumus huuliherpekseen, kannattaa syödä ennalta ehkäisevä kuuri sisäisesti (reseptilääke).

3. HIERO HOITOVOIDETTA PIGMENTOIDULLE ALUEELLE

Kevyt hoitovoide on paras hoito pigmentoineille, sillä se on kevyt ja hengittävä voide, joka parantaa haavat nopeasti. Rasvaa voi levittää 2-4 tunnin jälkeen hoidosta puhtaalle iholle, mikäli ihoa kiristää. Jos ihossa ei ole kireyttä älä suotta rasvailee, liiallinen rasvailu heikentää pigmentin väriä. Suosittelemme kevyesti huuhtelemaan pigmentoidun alueen ennen rasvan levittämistä. Ylimääräinen pigmentti, kuollut iho ja veri/kudosneste lähtevät pestessä pois, ja näin saat voiteen puhtaalle iholle. Rasvaa kannattaa levittää aamuisin kevyt kerros, tarvittaessa päivällä lisäys ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa hieman paksumpi kerros. Pyyhi ylimääräinen rasva kevyesti pois pumpulipuikolla.

4. SUOJAA UUTTA PIGENTOINTIASI TARKASTI ENSIMMÄISET 3-4 PÄIVÄÄ TOIMENPITEESTÄ

Pigmentoitudut alueet ovat alttiit infektiolle 3-4 päivää toimenpiteen jälkeen. Vältä turhaa koskemista ja pese sekä rasvaa alue vain puhtain käsin.

Vältä Saunomista ja kovaa hikoilua, jotta pigmentti ei lähde hien mukana pois. Uimahalleissa uimista tulisi välttää n, 5-7 päivää, mm. korkean infektioriskin takia. Myös esimerkiksi kloori ja muut kemikaalit joita vesi sisältää saattaa heikentää värin pysyvyyttä tai jopa muuttaa värin sävyä.

Ethän laita meikkiä pigmentoidulle alueelle ensimmäisen 5-7 päivän aikana.

5. VÄLTÄ SOLARIUMIA

Solariumia ei suositella käytettävän vähintään kahteen viikkoon microbladingin jälkeen. Tämä suositus koskee myös aurinkoa. Liiallinen auringonsaanti vaikuttaa negatiivisesti pigmenttiin, joka on asetettu ihon pintakerrokseen hoidon aikana. Jos juuri valmistuneet microblading pigmentoinnit saavat liikaa suoraa auringonvaloa, pigmentti alkaa haihtumaan tavallista nopeammin ja alueet vaativat uuden vahvemman vahvistuksen. Iho on myös käsittelyn jälkeen herkempi palamaan auringossa, joten suojaathan pigmentointisi aina SPF 50-aurinkorasvalla. Suosittelemme aurinkorasvaksi luomua tai muuta vähä-kemikaalista rasvaa.

6. OLE VAROVAINEN LÄÄKETIETEELLISTEN TOIMENPITEIDEN KANSSA

Jos olet ollut verenluovuttajana, kerro siitä! Keskustele myös verenluovutuksessa olevan hoitajan kanssa, jos olet menossa microbladingiin. Kerro myös aina lääkäreillesi ennen minkäänlaisia toimenpiteitä microblading -toimenpiteestä.

7. EI MEIKKIÄ EIKÄ ANTI-AGE -VOITEITA

Vähintään 7-10 päivän  ajan toimenpiteen jälkeen suosittelemme olemaan käyttämättä minkäänlaista pigmentoidulla alueella. Älä myöskään käytä anti-age -voiteita ennen kuin pigmentoinnit ovat täysin parantuneet. Suosittelemme pitämään kaikki intensiiviset voiteet poissa pigmentointi alueelta paranemiseen asti.

8. MICROBLADINGIN JÄLKEEN OLEVA TULOS EI OLE LOPULLINEN

Seuraavat kaksi päivää pigmentti on kaikista tummimmillaan, joten älä säikähdä. Pigmentoinnin väri ei muutu tummemmaksi, kuin mitä se oli hoidosta lähtiessäsi.

Värin pigmentti haalistuu toimenpiteen jälkeen, kun pigmentointi alueet alkavat paranemaan. Pigmentoineihin saattaa syntyä epäsymmetriaa tai esim. pieniä koloja. Tämä on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse huolestua, vahvistuskerta on varattu juurikin näiden korjausta varten! Alussa leikkaus-linjat voivat näyttää hieman epätasaisilta, sekä värin pigmentti tulee todennäköisesti muuttumaan melko merkittävästi ensimmäisen kuukauden aikana toimenpiteen jälkeen. Muista, että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta vahvistuksen (värin uudelleen laitto 6-12 vk kuluttua microbladingista) jälkeen.

9. ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ MICROBLADING -AMMATTILAISIIN

Mikäli Sinulle herää kysymyksiä pigmentointien parantumisen aikana, ota rohkeasti yhteys microblading- ammatilaisiin. Mikäli kysymyksesi koskee pigmentoinnin ulkonäköä, laitathan kysymyksesi liitteeksi suoraan hyvässä valossa otetun kuvan omista kumistasi (info@freiya.net tai whatsupin kautta). Voit myös aina tulla paikan päälle!

10. TOIMENPITEEN JÄLKEEN PIGMENTOINNIT OVAT ASIAKKAAN VASTUULLA.

Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös vastuuvapautuslomakkeen ja esitetokaavakkeen sähköisesti ennen hoitoa ja vahvistat täyttäneesi 18 vuotta. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla pigmentoinnit parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä!

11. TYYTYVÄISYYSTAKUU

Kulmilla, niin kuin kaikilla tarjoamillamme hoidoilla on takuu. Olethan yhteydessä viimeistään 3vk vahvistuskerran jälkeen, mikäli koet kulmissasi olevan jotain korjattavaa. Ammattilaisemme arvioivat tilanteen. Huomioithan, että toimenpiteen jälkeen ihon täytyy parantua 4-6vko ennen uutta käsittelyä.

YLLÄPITO TOIMENPITEEN JÄLKEEN

Microblading kulmat tarvitsevat jatkossa myös säännöllistä hoito ja huolenpitoa tuloksen ylläpitämiseksi. Suosittelen säännöllistä väriä vaaleille kulmille ja ylimääräisen karvoituksen poistoa.

Ripsille voidaan laittaa kestoväri, Lash Lift tai Ripsipidennykset noin 4vkon kuluttua pigmentointi käsittelystä. Omat ripsiasiakkaani saavat ripsipidennykset takaisin käsittelyn jälkeen ripsihuolto hinnalla 4-6vkoa Microblading Eyeliner pigmentoinnista.

Touch up käsittely on tarpeen kaikille pigmentoineille säännöllisesti  yleensä noin 10-14kk kuluessa viimeisestä pigmentoinnista jotta tulos pysyy raikkaana iholla. Yli 15kk jälkeen Touch up käsittely hinta yksilöllinen ja 24kk jälkeen uuden toimenpiteen hinnalla.

Mikäli tulet muualta Touch Up käsittelyyn ole hyvä ja varaa konsultointi aika ensin!

ENNEN MICROBLADING-HOITOA

1. MITÄ TULEE TAPAHTUMAAN.

Tutustu alussa olevaan tekstiosioon; ”Mitä microblading on?”

2. VALMISTAUDU PIENEEN PUNOITUKSEEN.

Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erittäin kova punoitus on kuitenkin harvinaista. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen.

3. TULE TOIMENPITEESEEN KEVYELLÄ MEIKILLÄ / PUHTAALLA IHOLLA

Älä laita raskasta meikkiä samana päivänä kun toimenpide tehdään. Tämä ei tarkoita, ettetkö saisi laittaa meikkiä lainkaan. Normaali päivittäinen kevyt meikki on ok, mikäli ihosi on rasvaista tyyppiä tule mieluummin meikittä. Eyelinereitä tehdessä tule ilman meikkiä kokonaan. Silmänympärysihon on todella herkkä ja ohut. On hyvä välttää kaikenlaista ylimääräistä rasitusta ihon hyvinvoinnin vuoksi.

4. OLE VAROVAINEN SEURAAVIEN LÄÄKITYSTEN JA ALKOHILIN KANSSA

On muutamia lääkkeitä joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä.

Emme kuitenkaan suosittele sinua keskeyttämään terveytesi kannalta tärkeitä lääkkeitä ilman, että olet konsultoinut asiasta lääkäriäsi! Mikäli olet epävarma lääkkeesi ja microblading-hoidon sopivuudesta, varmistathan hoidon sopivuuden aina ensin lääkäriltäsi. 48 tuntiin ennen hoitoa emme suosittele aspiriinia, ibuprofeiinia tai muita kipulääkkeitä. Suosittelemme myös välttämään lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi. Esimerkiksi Omega 3 valmisteet on hyvä lopettaa viimeistään 2-4vko ennen toimenpidettä. Mikäli käytät verenohennuslääkettä, suosittelemme sinua konsultoimaan ensin lääkäriäsi ja microblading-tekijääsi asiasta.

5. ÄLÄ KÄYTÄ ALKOHOLIA 48h ENNEN TOIMENPIDETTÄ ÄLÄKÄ JUO KOFEIINIPITOISIA TUOTTEITA SAMANA PÄIVÄNÄ

Kofeiini ja alkoholin nauttiminen kiihdyttävät verenkiertoa ja voi näin ollen vaikuttaa haavan vuotamiseen. Alkoholia tulee välttää kokonaan 24h ennen microblading pigmentointia. Alkoholi saattaa vaikuttaa lopputulokseen, sillä se lisää verenvuotoa toimenpiteessä. Kofeiinipitoisia tuotteita on ehdottomasti vältettävä 4-6h ennen toimenpidettä ja välittömästi toimenpiteen jälkeen!

6. VÄLTÄ TUOTTEITA JOISSA ON RETIN A:TA (TRETINOIINIA) TAI A-VITAMIINIA

Jos käytät tuotteita kulmien alueilla, jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta tai A-vitamiinia, suosittelemme sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen microblading -toimenpiteeseen tulemista.

7. VÄLTÄ AHA IHONHOITO-TUOTTEITA ENNEN TOIMENPIDETTÄ.

Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suosittelemme sinua lopettamaan anti-age -tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen tulemista.

8. JOS OLET VERENLUOVUTTAJA.

Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on. Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi.

9. KULMAKARVOJEN POISTO LANGALLA TAI MUILLA TEKNIIKOILLA.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen muotoilu toimenpidettä. Mitä enemmän omaa karvaa on, sitä luonnollisempi lopputulos saadaan!

Mikäli kulmakarvasi ovat erittäin hennot ja muoto hukassa, suosittelen sinulle kulmien muotoilua ja väriä ennen microblading toimenpidettä. Muotilu jä värikesittely voidaan tehdä ennen toimenpidettä.

10. OLE AVOIN ALLERGIOISTASI, KROONISISTA SAIRAUKSISTASI JA MUISTA TERVEYTEEN VAIKUTTAVISTA ASIOISTA SEKÄ MAHDOLLISESTA RASKAUDESTASI

Kerro microblading -ammattilaiselle kaikki asiat joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä. Raskaus, imetys sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Kerro myös mahdollisista lääkityksistä. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi.

Huulien pigmentointi voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi herpeksen hoitoon tarkoitettua voidetta. Jos sinulla on vahvataipumus huuliherpekseen, kannattaa syödä ennalta ehkäisevä kuuri sisäisesti (reseptilääke).

Mikäli sinulla on tai epäilet useita allergioita tai allergoita väri aineille varaa konsultointi aika, silloin sinulle on mahdollista tehdä allergia testi pienellä väriannoksella korvalehden taakse. Tämä ei kuitenkaan 100% pois sulje allergian mahdollisuutta.

Halutessasi voit aina varata konsultointi ajan, jolloin suunnitellaan ja käydään toimenpide yksityiskohtaisesti läpi. Kulmien kohdalla konsultointi sisältää kulmien muotoilun ja värin ennen toimenpidettä.

MUISTA SYÖDÄ HYVIN ENNEN TOIMENPITESEEN TULOA.

TÄYTÄ ALLA ESITIETO KAAVAKE ALLA OLEVASTA LINKISTÄ!

Microblading asiakkaan esidetot

Muista tykätä Facebook sivustani