Reikihoidot

Reiki on yksi energeettisen terapian muoto.

Reikin jälleenlöytäjä Mikao Usui`n näkemyksen pohjalta kaikista tärkein on ihmisen energiakenttien tasapainottaminen. Toiseksi tärkein on elimistön puhdistaminen myrkyistä.

Reikin kanavointi tapahtuu Reikin tekijän käsien kautta, elimistö imaisee energiaa sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Reiki hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti.

Reiki tunnetaan yleisesti hoitomuotona, jossa välitetään energiaa hoidettavalle käsien kautta. Reiki vähentää stressiä, rentouttaa, tehostaa kehon puolustusjärjestelmää, vahvistaa energiavarantoja, lievittää kipuja ja nopeuttaa paranemista. Reiki antaa kehon käyttöön lisää elinvoimaa ja on siten tukea antava, tasapainottava ja elämänvoimaa antava terapia, mutta ei korvaa lääkäreiden antamia ohjeita.

Reiki on yksinkertainen, lempeä ja suvaitsevainen eikä vaadi saajaltaan mitään erityistä. Reiki ei ole uskonto eikä vaadi siihen uskomista toimiakseen. Reiki sopii kaikille eikä voi vahingoittaa ketään. Sitä voi käyttää koululääketieteen tai vaihtoehtohoitojen tukena tai yksin auttamaan kehoa voimaan paremmin.

Terapian jälkeen pitää juoda riittävästi vettä, että myrkyt poistuisivat elimistöstä luonnollisesti. Alkoholin käyttö ei ole sinä päivänä sallittu.