Puh. 040 5816 538

Ripset ja Kulmat

Ripsipidennykset

Freiya Ripsipidennykset

Ripsienpidennys perustuu siihen, että omien luonnollisten ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen hieman eripituisia synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsikuidut kiinnitetään niin, että niistä muodostuu mahdollisimman tasaisen kaareva ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla tai keskellä ja lyhenevät kauniisti sisänurkkaa kohti.

Ripsienpidennykset näyttävät samalta kuin omat ripset, mutta niiden muoto ja pituus on säädeltävissä. Synteettiset ripset ovat hyvin kevyet. Niitä ei oikein ja huolellisesti laitettuina erota luonnollisista ripsistä, eivätkä ne käytännössä tunnu miltään. Ripsien pidennyksissä käytetään synteettistä materiaalia, koska se säilyttää paremmin muotonsa kuin luonnon materiaalit eikä se myöskään allergisoi yhtä helposti.

RIPSIPIDENNYKSET OIKEIN LAITETTUNA EIVÄT VAHINGOITA RIPSIÄ!

  • Ripsipidennysten ei kuulu tuntua, kutittaa tai pistellä silmissä.
  • Harjan täytyy kulkea sujuvasti ripsien läpi.
  • Jos näin ei ole, ota välittömästi yhteyttä tekijään!

STUDIO GLAMOUR ripsipidennyksillä on viikon takuu, lisätietoa laiton yhteydessä!

LISÄTIETOA RIPSIPIDENNYKSISTÄ

Volyymiripset

Volyymiripset on uusi ainutlaatuinen tekniikka, joiden asennukseen käytetään 0,05-0,10mm paksuisia ripsikuituja, jotka eivät rasita asiakkaan luonnollisia ripsiä keveytensä vuoksi. Lisättävien pidennysten määrä riippuu luonnollisten ripsien kasvuvaiheesta.

Volyymiripsien pysyvyysaika on sama tai pidempi kuin klassisilla ripsipidennyksillä. Ripsien huolto väli on noin 3-5 viikkoa. Volyymiripset ovat 2-7 kertaa tiheämmät ja tuuheammat kuin klassiset ripsipidennykset, mutta ripset näyttävät erittäin luonnollisilta.

 Volyymiripsien edut ja erot klassisiin ripsipidennyksiin

Klassisissa ripsipidennyksissä lisätään yksi ripsikuitu luonnonripseä kohden, kun taas volyymiripsien asennuksessa käytetään ohkaisempia ripsikuituja, joita yhdistämällä tehdään 2D-7D viuhka. Se asetetaan yhdelle luonnonripselle, jolloin lopputulos on jopa 2-7 kertaa tuuheampi. Volyymiripsien etuna on, että asiakkaan luonnonripsien mukaan voi valita sopivan määrän ripsikarvoja viuhkaan. Esimerkiksi, jos asiakkaalla on ohuet ripset, laitetaan 1-2 ripseä / viuhka ja jos asiakkaalla on paksut ja vahvat ripset luonnostaan laitetaan 3-4 ripsikuitua / viuhka. Volyymiripsien viuhkoja tehdessä voi määrätä volyymin tuuheuden. Myös ohuille ripsille on mahdollista saada täyteläinen lopputulos.

Volyymiripsillä, toisin kuin klassisilla, voidaan pidentää ensimmäisessä kasvuvaiheessa olevia ripsiä. Näin ollen, volyymiripset näyttävät runsaammilta. Volyymiripsiä voi huoltaa harvemmin kuin klassisia ripsiä, koska lähteneet kuidut ei jätä niin selvästi aukkoja ripsikaareen.

Kulmien muotoilu ja kulmastailaus

Oikeanmalliset kulmakarvat ovat kuin nopea ja edullinen kasvojenkohotus, ne antavat ilmettä ja ryhtiä kasvoille. Monesti kulmakarvat voivat kuitenkin olla keskenään erimalliset, harvat tai niihin ei muuten vain ole tyytyväinen.

Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla voidaan korostaa omia kulmia ja antaa niihin ryhtiä.  Jos oma kulmat on kovin hauraat tai ohuet voidaan kulmia täydentää kulmastailauksen avulla.

Kulmastailaus on palvelu, joka sopii jokaiselle asiakkaalle iästä, kasvojen muodosta tai tyylistä riippumatta. Kulmien tuuhennuksilla on mahdollista uudelleen rakentaa kulmiin ulottuvuutta ja syvyyttä!

Stailauksessa luodaan kestovärjäyksen, vahauksen sekä muotoilun avulla täydelliset kulmat.

Glamour Lash Lift

Kestotaivutus on hyvä vaihtoehto päivittäiselle ripsien mekaaniselle taivuttamiselle, koska se on hellävaraisempi vaihtoehto ja kuluttaa ripsiä vähemmän. Mekaaninen ripsientaivutin voi joskus repiä ja irrottaa ripsiä. Kestotaivutuksella ripset taivutetaan kemiallisesti rullien tai kohotustyynyjen avulla. Taivutus helpottaa ja nopeuttaa myös meikkaamista, kun taivutus ei vie aikaa. Ripsiväriäkään ei välttämättä tarvitse, koska ripsien kestovärjäys sisältyy ripsipermanentin hintaan.

Kestotaivutus kestää ripsissä 1-3 kk riippuen henkilöstä. Kauneimmillaan taivutus on muutaman päivän päästä ottamisesta, kun ripset ovat ”asettuneet”. Tämä vaihe kestää yleensä ainakin 1kk.

Erityisesti lyhyt- tai suoraripsiset hyötyvät permanentista, koska se avaa katsetta. Kestotaivutusta suositellaan silmälasien käyttäjille, varsinkin pitkäripsisille joilla ongelmana on ripsien osuminen silmälaseihin.

Tästä linkistä Lashlif ja Browlift sivulle