Glamour Lashes Ripsipidennykset

Ripsienpidennykset on loistava valinta Sinulle, joka haluat olla aina huoliteltu tilanteesta ja vuorokaudenajasta riippumatta.

Studio Glamourissa ripset suunnitellaan asiakaan toiveiden mukaisesti. Valittavanasi on useita eri muotoja, pituuksia, paksuuksia, värejä ja efektejä. Pidennyksistä saa hyvin luonnollisen tai näyttävän, luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jonka hän haluaa. Ripset liimataan omien ripsien tuuheuden mukaan, joten omien ripsien pituus, kunto ja tuuheus vaikuttavat lopputulokseen.

Ripsipidennyksillä saadaan pidemmät, näyttävämmät ja runsaammat ripset, jotka näyttävät ja tuntuvat luonnollisilta. Ripsienpidennykset saavat silmät salaperäiseksi, sensuelliksi ja intensiiviseksi. Silmät näyttävät raikkailta ja tekevät katseesta intensiivisemmän. Aamulla herätessä katse on pirteä ja huoliteltu, eikä kulu aikaa ripsivärin laittoon.

Ripsien pituus, paksuus, kaarevuus ja suunta yhdessä kulmakarvojen muodon kanssa saavat aikaan ihmeitä ja ne antavat kasvoille kauniin hehkun. Nyt voi jokainen saavuttaa samanlaisen tuloksen helposti. Ripsienpidennys ei vain näytä kauniilta, vaan on myös erittäin käytännöllinen. Enään ei tarvitse tuhlata aikaa eikä rahaa ripsivärin laittoon ja poistoon, kuten ei myöskään tarvitse murehtia ripsivärin leviämisestä sateessa tai missään muussakaan olosuhteessa.

Ripsien pidennys perustuu siihen, että omien luonnollisten ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen hieman eripituisia synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsikuidut kiinnitetään niin, että niistä muodostuu mahdollisimman tasaisen kaareva ripsilinja silmän muotoon sopivalla tavalla.

Ripsien pidennykset näyttävät samalta kuin omat ripset, mutta niiden muoto ja pituus on säädeltävissä, ripset ovat hyvin kevyet. Niitä ei oikein ja huolellisesti laitettuina erota luonnollisista ripsistä, eivätkä ne käytännössä tunnu miltään. Ripsien pidennyksissä käytetään synteettistä materiaalia, koska se säilyttää paremmin muotonsa kuin luonnon materiaalit eikä se myöskään allergisoi yhtä helposti.

Studio Glamourissa kiinnitetään erityistä huomiota materiaalien laatuun ja turvallisuuteen

Koulutamme ripsimuotoilijoista ammattilaisia. Studio Glamour Lashes -ripsienpidennyksiä asentavat koulutetut kauneudenhoitoalan ammattilaiset. Koulutamme jokaisen opiskelijamme noudattamaan tarkasti tekniikkamme periaatteita, joka takaa turvallisen ja luonnollisen lopputuloksen.

Kannattaa huomioida, että väärin laitetut ripsienpidennykset saattavat aiheuttaa ripsien kasvun estymisen, joka saattaa aiheuttaa ripsien vahingoittumisen lopullisesti siten, että ripset eivät kasva enää uudelleen takaisin. Studio Glamour ripsimuotoilijat on opetettu tekemään ripsienpidennykset oikealla ja turvallisella tavalla, jolloin tätä vaaraa ei ole. Lisäksi ripsillä on takuu.

Studio Glamourin ripset tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta

Ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä. Studio Glamourin käyttämät ripset ovat synteettisiä yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohkaisempia. Ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät oikeilta ripsiltä.

Studio Glamourin ripsien elinkaari

Oikein laitettuina ja pidettyinä ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-6 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet. Ripsien luonnollinen kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska Studio Glamourin ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Silmissä on koko ajan ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa. Suosittelemme huolto käyntiä 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

Studio Glamourissa käytetään vain huippulaatuisia Glamour Lashes tuotteita

Studio Glamourin käyttämät ripset ovat huippulaatuisia Glamour Lashes synteettisiä yksittäisiä ripsiä. Ripsikuidut ovat laadukasta synteettistä polyesterikuitua, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta ripseltä. Synteettinen materiaali säilyttää paremmin muotonsa eikä aiheuta yleensä iholle allergisia reaktioita. Studio Glamourissa käytetään vain laadukkaita liimoja, valikoimasta löytyy useita, ultravahvasta aina herkälle silmälle tarkoitettuun liimaan sekä allergikoille tarkoitettua vähänhöyryistä erikoisliimaa.

Glamour Volume Volyymiripsipidennykset

Volyymiripset on uusi ainutlaatuinen tekniikka, joiden asennukseen käytetään 0,03-0,10mm paksuisia ripsikuituja (klassiset ripsikuidut 0,10-0,25mm), jotka eivät rasita asiakkaan luonnollisia ripsiä keveytensä vuoksi. Lisättävien pidennysten määrä riippuu luonnollisten ripsien kasvuvaiheesta.

Volyymiripsien pysyvyysaika on yleensä pidempi kuin klassisilla ripsipidennyksillä. Ripsien huolto väli on noin 3-5 viikkoa. Volyymiripset ovat 2-7 kertaa tiheämmät ja tuuheammat kuin klassiset ripsipidennykset, mutta ripset näyttävät erittäin luonnollisilta.

Volyymiripsipidennykset sopii myös niiille joiden omat ripset on heikkoja, harvakasvuisia ja lyhyeitä. Volyymiripsiä voidaan käyttää myös silloin jos omat ripset ovat vahinogoittuneet taikka rasituneet. Koska volyymripsillä saadaan näyttävyyttä jo muutamalla viuhkalla, jolloin osan omista ripsistä voi jättää lepoon ja toipumaan.

 Volyymiripsien edut ja erot klassisiin ripsiin

photostudio_1456511474609

Klassisissa ripsissä lisätään yksi ripsikuitu luonnonripseä kohden, niin volyymiripsien asennuksessa käytetään ohkaisempia ripsikuituja joita yhdistämällä tehdään 2D-7D viuhka. Se asetetaan yhdelle luonnonripselle, jolloin lopputulos on jopa 2-7 kertaa tuuheampi.

Volyymiripsien eduksi on, että asiakkaan luonnonripsien mukaan voi valita sopivan määrän ripsikarvoja viuhkaan. Esimerkiksi jos asiakkaalla on ohuet ripset, laitetaan 1-2 ripseä/viuhka ja jos asiakkaalla on paksut ja vahvat ripset luonnostaan laitetaan 3-4 ripsikuitua / viuhka. Volyymiripsien eduksi on, että viuhkoja tehdessä voi määrätä volyymin tuuheuden. Myös ohuille ripsille on mahdollista saada maksimaalinen lopputulos.

Volyymiripsien eduksi on että, volyymiripsillä voi pidentää ensimmäisessä kasvuvaiheessa olevia ripsiä. Volyymiripsiä voi huoltaa harvemmin kuin klassisia ripsiä, koska lähteneet kuidut ei jätä niin selvästi aukkoja ripsikaareen.

Koristelut

Lisäksi valittavanasi on erilaisia koristeita ripsiin jolloin sinulle saadaa todellisesti yksilöidyt ripsipidennykset. Valittavanasi on erivärisiä ripsiä, liukuvärjättyjä sekä glitterkoristeisia ripsiä. Lisäksi rpsiä voidaan koristella eri muotoisilla, kokoisilla ja värisillä ripsitimateilla.

KUINKA TUNNISTAT OIKEIN / VÄÄRIN TEHDYT RIPSIENPIDENNYKSET!!

Ensikertalainen ei aina tiedä, eikä voikkaan tietää, onko pidennykset laitettu sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti. Joskus on tilanteita että pidennysten laittotavassa on jotain pahasti pielessä, jos pidennykset esimerkiksi tuntuvat, pistelevät, kutittavat, iho tuntuu kireältä tai on muita epämielyttäviä tuntemuksia.

Tässä muutamia asioita, jotka jokaisen ripsienpidennysten omistavan tulisi tietää, jotta omat ripset eivät tuhoudu ja allergisoitumisen mahdollisuus olisi minimissä!

Pidennysten tekemisen ei kuulu tuntua juuri miltään, ei nykimistä, eikä repimistä. Olosi tulee olla rentoutunut, että voit vaikka nukkua. Huollon yhteydessä kun liian pitkälle kasvaneita ripsiä irrotetaan voi jonkun verran tuntemuksia olla.

Kun avaat silmät pidennysten teon jälkeen, silmiäsi ei tule kirvellä, jos silmiä kirvelee on liima vielä kuivumata ja päästää höyryjä. Ei ole normaalia, että itket vielä 2h laiton jälkeen ja pahimmillaan vielä pidempään.

Ripsienpidennykset eivät saa tuntua raskailta tai muutenkaan juuri miltään

Kun kokeilet sormillasi pidennyksiä, tuntuvat ne pehmeiltä ja kevyiltä. Ei tule tuntua karkeita liimaklönttejä!

Ripsienpidennykset eivät saa olla luomissa kiinni! Tämä voi tuntua kutiavana tunteena tai pistelynä. Itse voi olla asiaa vaikea katsoa, mutta tähän voi pyytää vaikka kaverin apua. (Luomeen liimatut ripset lisäävät riskiä allergisoitua ripsiliimalle n.90%!)

Yleisin virhe on yhteen liimautuneet ripset! Niitä ei saa olla! Yhteen liimatut pidennykset, tuhoavat ripsirivistöä hyvin nopeasti. Tämä on helppo kenen vaan tunnistaa itse, ripset tippuvat kasoissa ja näyttävät möykkyisiltä ripsikaaressa. Näin ei kuulu olla, vaan ripsien kuuluu tippua yksittäisinä kappaleina tai volyymiripsissä yksittäisinä volyymiviuhkoina ei yhteenliimattuina kasoina!

Ripsienpidennykset ovat ihanat ja arkea helpottava juttu, kun ne ovat tehty oikein!

Ei kannata tuudittautua siihen, että naapurin Pirjon tekemät ripset kestävät 8vkoa, ovat sitäpaitsi niin paljon edullisemmat ja ovat varmasti hirmuisen hyvin tehty, vaikka vähän silmiä painaa ja kirvelee, ei se haittaa! Se mitä 8vkon jälkeen paljastuu alta voikin sitten yllättää ja vahinko voi olla jopa korjaamaton, sillä jos ripsikarvan sipuli vahingoituu pahasti ei välttämättä siihen kohtaan kasva enää ikinä uusia ripsiä!

Alla esimerkkejä väärin laitetuista ripsistä, jos epäilet että ripsesi on väärin laitetut ole hyvä poistata ripsipidennykset mahdollisimman pian ammattilaisen toimesta väärin laitetut ripset tulee poistaa erityistä varovaisuutta noudattaen jotta omat ripset eivät kärsisi vahinkoa yhtään enempää.

photostudio_1456590817022